Zakelijk bestellen bij Gaswinkel.com?

Heb je vragen over zakelijk bestellen? Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tot 15.00 voor al je vragen!

Bij Gaswinkel.com is het mogelijk om als zakelijke klant in te kopen. Door onderstaand formulier in te vullen, maken wij een account voor je aan, waarbij je (volume)korting krijgt op geselecteerde producten. Helaas is het niet mogelijk om ons gehele assortiment tegen gereduceerde prijzen aan te bieden. 

Volumekorting

Bij bepaalde producten is er sprake van zakelijke volumekorting. Door hieronder aan te melden ontvang je een overzicht bij welke producten dit het geval is.

Levering zonder btw

Het is mogelijk om op Gaswinkel.com te bestellen met intracommunautaire levering. Wij kunnen btw-vrij leveren als je een intracommunautair btw-nummer hebt. Op de afrekenpagina vervalt de btw zodra je het btw-nummer invult. Hierna kun j direct afrekenen.

Bestellen op factuurbasis

We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd mogelijk is om direct online af te rekenen. In dit geval kun je op de afrekenpagina kiezen voor ‘Bankoverschrijving’. Met de gegevens die je dan ontvangt kan de financiële afdeling direct de betaling doen en wordt de order doorgezet (na verwerking van de betaling).

Wil je liever op factuur bestellen? Dan kan alleen als je aan kan tonen dat je reeds meerdere bestellingen bij ons hebt gedaan. Neem hiervoor contact met ons op.