Zakelijk bestellen bij Gaswinkel.com?

Heb je vragen over zakelijk bestellen? Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tot 15.00 voor al je vragen!

Bij Gaswinkel.com is het mogelijk om als zakelijke klant in te kopen. Door onderstaand formulier in te vullen, maken wij een account voor je aan, waarbij je (volume)korting krijgt op geselecteerde producten. Helaas is het niet mogelijk om ons gehele assortiment tegen gereduceerde prijzen aan te bieden. 

Volumekorting

Bij bepaalde producten is er sprake van zakelijke volumekorting. Door hieronder aan te melden ontvang je een overzicht bij welke producten dit het geval is.

Levering zonder btw

Het is mogelijk om op Gaswinkel.com te bestellen met intracommunautaire levering. Wij kunnen btw-vrij leveren als je een intracommunautair btw-nummer hebt. Op de afrekenpagina vervalt de btw zodra je het btw-nummer invult. Hierna kun j direct afrekenen.

Bestellen op factuurbasis

We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd mogelijk is om direct online af te rekenen. In dit geval kun je op de afrekenpagina kiezen voor ‘Bankoverschrijving’. Met de gegevens die je dan ontvangt kan de financiële afdeling direct de betaling doen en wordt de order doorgezet (na verwerking van de betaling).

Wil je liever op factuur bestellen? Dan kan alleen als je aan kan tonen dat je reeds meerdere bestellingen bij ons hebt gedaan. Neem hiervoor contact met ons op.

681 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,7

96% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Goed advies en ondersteuning

Goed advies en ondersteuning bij montage. Snelle levering en professionele materialen. Erg tevreden. 28 mei 2021 door E. Verwaal

Aanrader!

Vlak voor vertrek naar het buitenland via de website eenvoudig een complete LPG set (tank, slangen, filters, drukregelaar, vulnippels etc) samengesteld en besteld. -duidelijke website -snelle levering -vriendelijke communicatie Nogmaals bedankt voor de vlotte start van mijn tocht richting ’t zuiden! 19 maart 2021 door Gluurbuur

Heeeel duidelijke berichtgeving

Heeeel duidelijke berichtgeving en helder advies! 19 juli 2021 door Rbjee

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Schitterende service

Schitterende service! Medewerkers nemen uitvoerig de tijd om je vragen te beantwoorden en je grondig advies te geven over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Zelden meegemaakt voor webshops. Ronduit indrukwekkend. 19 juli 2021 door Lefto

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan
Bekijk alle reviews