Veelgestelde vragen

Vragen over: Wijzigen, annuleren & retourneren

 • Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

  Je kunt jouw bestelling kosteloos annuleren zolang de bestelling nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. Je kunt de bestelling annuleren door een e-mail te sturen aan info@gaswinkel.com met hierin de mededeling dat je jouw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 14 werkdagen teruggestort.

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

  Nee, helaas, na betaling is het wijzigen van de bestelling niet meer mogelijk. Wel kunt u, als de bestelling nog niet verzonden is, de bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen.

 • Waar vind ik het retourformulier?

  Het retourformulier kun je op deze pagina invullen.

 • Wat als ik een product wil retourneren?

  Dat kan! Vul dan hier het retourformulier in en verdere instructies volgen.

 • Wat gebeurt er nadat ik het product heb geretourneerd?

  Zodra wij het product retour hebben ontvangen (en eventueel onderzocht), krijg je van ons een ontvangstbevestiging en informatie over het vervolgtraject. We komen dan samen tot een passende oplossing.

  Een eventuele terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag zal in de regel binnen 10 werkdagen of anders uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 30 dagen plaatsvinden.

 • Wat zijn de voorwaarden om een product te retourneren?

  Natuurlijk moet het product in de originele verpakking en in onbeschadigde staat zijn. Ook moet het product helemaal compleet zijn. Dan heb je vervolgens het algemene recht om binnen 14 dagen je product (zonder opgave van reden) te retourneren.

 • Zijn er kosten om een product te ruilen of te retourneren?

  De kosten voor het ruilen en retourneren van producten zijn voor eigen rekening, tenzij de oorzaak van retourneren ons toegerekend kan worden. Denk hierbij aan schade of incomplete zendingen.

Kom je er alsnog niet uit?

We horen graag van je! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Email: info@gaswinkel.com
Telefoon: 0315 – 34 00 99
Wij zijn op werkdagen tussen 09.30 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar.