Veelgestelde vragen

Vragen over: Wijzigen, annuleren & retourneren

 • Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

  Je kunt jouw bestelling kosteloos annuleren zolang de bestelling nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. Je kunt de bestelling annuleren door een e-mail te sturen aan info@gaswinkel.com met hierin de mededeling dat je jouw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 14 werkdagen teruggestort.

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

  Nee, helaas, na betaling is het wijzigen van de bestelling niet meer mogelijk. Wel kunt u, als de bestelling nog niet verzonden is, de bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen.

 • Waar vind ik het retourformulier?

  Het retourformulier kun je op deze pagina invullen.

 • Wat als ik een product wil retourneren?

  Dat kan! Vul dan hier het retourformulier in en verdere instructies volgen.

 • Wat gebeurt er nadat ik het product heb geretourneerd?

  Zodra wij het product retour hebben ontvangen (en eventueel onderzocht), krijg je van ons een ontvangstbevestiging en informatie over het vervolgtraject. We komen dan samen tot een passende oplossing.

  Een eventuele terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag zal in de regel binnen 10 werkdagen of anders uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 30 dagen plaatsvinden.

 • Wat zijn de voorwaarden om een product te retourneren?

  Natuurlijk moet het product in de originele verpakking en in onbeschadigde staat zijn. Ook moet het product helemaal compleet zijn. Dan heb je vervolgens het algemene recht om binnen 14 dagen je product (zonder opgave van reden) te retourneren.

 • Zijn er kosten om een product te ruilen of te retourneren?

  De kosten voor het ruilen en retourneren van producten zijn voor eigen rekening, tenzij de oorzaak van retourneren ons toegerekend kan worden. Denk hierbij aan schade of incomplete zendingen.

Kom je er alsnog niet uit?

We horen graag van je! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Email: info@gaswinkel.com
Telefoon: 0315 – 34 00 99
Wij zijn op werkdagen tussen 09.30 – 12.30 en 13.30 – 15.00 uur telefonisch bereikbaar.

681 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,7

96% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Goed advies en ondersteuning

Goed advies en ondersteuning bij montage. Snelle levering en professionele materialen. Erg tevreden. 28 mei 2021 door E. Verwaal

Aanrader!

Vlak voor vertrek naar het buitenland via de website eenvoudig een complete LPG set (tank, slangen, filters, drukregelaar, vulnippels etc) samengesteld en besteld. -duidelijke website -snelle levering -vriendelijke communicatie Nogmaals bedankt voor de vlotte start van mijn tocht richting 't zuiden! 19 maart 2021 door Gluurbuur

Heeeel duidelijke berichtgeving

Heeeel duidelijke berichtgeving en helder advies! 19 juli 2021 door Rbjee

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Schitterende service

Schitterende service! Medewerkers nemen uitvoerig de tijd om je vragen te beantwoorden en je grondig advies te geven over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Zelden meegemaakt voor webshops. Ronduit indrukwekkend. 19 juli 2021 door Lefto

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan
Bekijk alle reviews