Veelgestelde vragen

Vragen over: Wijzigen, annuleren & retourneren

 • Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

  U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@gaswinkel.com met hierin de mededeling dat u uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 14 werkdagen teruggestort.

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

  Nee, helaas, na betaling is het wijzigen van de bestelling niet meer mogelijk. Wel kunt u, als de bestelling nog niet verzonden is, de bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen.

 • Waar download ik het retourformulier?

  Het retourformulier kun je hier downloaden.

 • Wat als ik een product wil retourneren?

  Dat kan! Download dan hier het retourformulier met de instructies.

 • Wat gebeurt er nadat ik het product heb geretourneerd?

  Zodra wij het product retour hebben ontvangen (en eventueel onderzocht), krijg je van ons een ontvangstbevestiging en informatie over het vervolgtraject. We komen dan samen tot een passende oplossing.

  Een eventuele terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag zal in de regel binnen 10 werkdagen of anders uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 30 dagen plaatsvinden.

 • Wat zijn de voorwaarden om een product te retourneren?

  Natuurlijk moet het product in de originele verpakking en in onbeschadigde staat zijn. Ook moet het product helemaal compleet zijn. Dan heb je vervolgens het algemene recht om binnen 14 dagen je product (zonder opgave van reden) te retourneren.

 • Zijn er kosten om een product te ruilen of te retourneren?

  De kosten voor het ruilen en retourneren van producten zijn voor eigen rekening, tenzij de oorzaak van retourneren ons toegerekend kan worden. Denk hierbij aan schade of incomplete zendingen.

Kom je er alsnog niet uit?

We horen graag van je! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Email: info@gaswinkel.com
Telefoon: 0315 – 34 00 99
Wij zijn op werkdagen tussen 09.30 – 12.30 en 13.30 – 15.00 uur telefonisch bereikbaar.

669 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,6

94% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Erg fijne webwinkel.

Erg fijne webwinkel, met een mooie nieuwe website. Goede snelle service, en aanbod van gas toebehoren is ruim voldoende voor de gemiddelde camperbouwer! 19 juli 2021 door Bart J.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Ouderwetse service.

Ouderwetse service. Snelle opvolging van de mail en er wordt meegedacht en een goed bruikbaar advies gegeven. Kennis van zaken. 19 juli 2021 door Linda N.

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Verkeerde artikel-advertentie op website meteen rechtgezet

Bestelling gedaan van wieltjes die echter foutief op hun website werden geadverteerd waardoor ik de verkeerde bestelling deed. Ik heb dat meteen via mail en telefonisch gemeld . Gaswinkel heeft fout toegegeven en mij andere gestuurd. Levering zal spoedig volgen hoop ik. Prima service na verkoop. 28 mei 2021 door Erik M.

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan

Fijne hulpvaardige service

Fijne hulpvaardige service Met wat vragen over het restaureren van een oud project waar wat specifiek materiaal op zat advies en informatie gehad. Spullen besteld voor de 1e poging. Hoe het uitpakt ga ik nog ervaren. 28 mei 2021 door Steffen

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.
Bekijk alle reviews