Product retourneren bij Gaswinkel.com

Heb je vragen? Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tot 15.00 voor al je vragen!

Bij Gaswinkel.com heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Retouren dienen ongebruikt, in staat waarin je ze hebt ontvangen, en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Hoe retourneer ik een product?

1. Vermeld in onderstaand formulier het ordernummer, het te retourneren artikelnummer, de omschrijving en het aantal geretourneerde producten.

2. Vermeld ook waarom het product geretourneerd wordt.

3. Verstuur het formulier. Je ontvangt hiervan een kopie in je e-mail. Ook vind je daarin (onderstaande) vervolgstappen.

De retourzending verpakken en versturen

4. Verpak het product in de originele verpakking. Voor zware pakketten geldt dat deze stevig verpakt moeten worden. Gebruik bij voorkeur wit of transparant plakband.

5. Voeg de meegeleverde pakbon toe in het pakket (of een kopie van de orderbevestiging uit je e-mail). Zo weten wij om welke bestelling het gaat.

6. Zorg ervoor dat alle oude verzendetiketten, stickers en andere materialen zijn verwijderd.

7. Maak het pakket goed dicht en schrijf onderstaand adres op de verpakking.
Gaswinkel.com – Gildenweg 2A – 7021BR Zelhem – Nederland

  • ArtikelcodeOmschrijvingAantal retourRetourreden 
    Mogelijke retourredenen: 1. Past niet: te groot 2. Past niet: te klein 3. Ik heb mij bedacht 4. Niet zoals afgebeeld op de website 5. Kwaliteit niet zoals verwacht 6. Artikel vertoont een defect 7. Verkeerd artikel ontvangen 8. Beschadigd tijdens verzending 9. Te laat ontvangen