Over Gaswinkel.com

Al meer dan 15 jaar dé gasspecialist van de Benelux

Gaswinkel.com is de grootste webwinkel van Nederland op het gebied van gas gerelateerde producten. Als specialist is het onze missie om internationaal een betrouwbare gasspecialist te zijn als ook leverancier kwalitatief uitstekende gasproducten, waar nodig aangepast op de wensen van onze klanten.

Locaties Gaswinkel.com

Gaswinkel is een internationaal opererend bedrijf, vooral gericht op levering binnen Europa. Binnen Europa hebben wij drie vestigingen waar u uw producten af kunt halen en onze medewerkers bereid zijn u advies te geven. Op ons hoofdkantoor in Zelhem bent u (op afspraak) iedere doordeweekse dag van harte welkom.

Historie Gaswinkel.com

Al sinds de oprichting in 2006 is H.B. Gaskachels V.O.F. een begrip op het gebied van gasproducten, zoals gaskachels, LPG gasdamptanks en alle bijbehorende kleine materialen. Marc en Willem richtten het bedrijf op door als pionier online mobiele gaskachels te verkopen. Langzamerhand is Gaswinkel.com het aanbod op gasgebied verder gaan uitbreiden waardoor er inmiddels meerder internationale labels staan. 

669 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,6

94% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Erg fijne webwinkel.

Erg fijne webwinkel, met een mooie nieuwe website. Goede snelle service, en aanbod van gas toebehoren is ruim voldoende voor de gemiddelde camperbouwer! 19 juli 2021 door Bart J.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Ouderwetse service.

Ouderwetse service. Snelle opvolging van de mail en er wordt meegedacht en een goed bruikbaar advies gegeven. Kennis van zaken. 19 juli 2021 door Linda N.

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Verkeerde artikel-advertentie op website meteen rechtgezet

Bestelling gedaan van wieltjes die echter foutief op hun website werden geadverteerd waardoor ik de verkeerde bestelling deed. Ik heb dat meteen via mail en telefonisch gemeld . Gaswinkel heeft fout toegegeven en mij andere gestuurd. Levering zal spoedig volgen hoop ik. Prima service na verkoop. 28 mei 2021 door Erik M.

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan

Fijne hulpvaardige service

Fijne hulpvaardige service Met wat vragen over het restaureren van een oud project waar wat specifiek materiaal op zat advies en informatie gehad. Spullen besteld voor de 1e poging. Hoe het uitpakt ga ik nog ervaren. 28 mei 2021 door Steffen

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.
Bekijk alle reviews