Over Gaswinkel.com

Al meer dan 15 jaar dé gasspecialist van de Benelux

Gaswinkel.com is de grootste webwinkel van Nederland op het gebied van gas gerelateerde producten. Als specialist is het onze missie om internationaal een betrouwbare gasspecialist te zijn als ook leverancier kwalitatief uitstekende gasproducten, waar nodig aangepast op de wensen van onze klanten.

Locaties Gaswinkel.com

Gaswinkel is een internationaal opererend bedrijf, vooral gericht op levering binnen Europa. Binnen Europa hebben wij drie vestigingen waar u uw producten af kunt halen en onze medewerkers bereid zijn u advies te geven. Op ons hoofdkantoor in Zelhem bent u (op afspraak) iedere doordeweekse dag van harte welkom.

Historie Gaswinkel.com

Al sinds de oprichting in 2006 is H.B. Gaskachels V.O.F. een begrip op het gebied van gasproducten, zoals gaskachels, LPG gasdamptanks en alle bijbehorende kleine materialen. Marc en Willem richtten het bedrijf op door als pionier online mobiele gaskachels te verkopen. Langzamerhand is Gaswinkel.com het aanbod op gasgebied verder gaan uitbreiden waardoor er inmiddels meerder internationale labels staan.