Gasfles laten herkeuren?

Heb je vragen? Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tot 15.00 voor al je vragen!

Als de certificering van uw gasfles is verlopen, kunt u uw gasfles opnieuw laten keuren. Hierdoor is krijgt de gasfles weer een nieuwe certificering. Daarnaast kunt u (naast het herkeuren) ook de gasfles in leveren en een nieuwe gasfles aan schaffen.

Meestal is de certificering van uw gasfles na 10 jaar verlopen en dient de gasfles worden ingeruild of worden herkeurd. Een opnieuw gekeurde gasfles zal voor 7 – 10 jaar gekeurd zijn. U ontvangt hiervan een digitaal keuringscertificaat. De nieuwe geldigheidsduur wordt ook boven in uw fles gestanst.

Gaswinkel verzorgd de herkeuring van uw lpg gasfles. U vult hiervoor onderstaand formulier in en stuurt uw gasfles samen met het formulier naar ons toe. Wij zullen uw gasfles voor de herkeuring opsturen. Houdt hierbij rekening met 1 tot 2 weken voordat u de gekeurde gasfles weer retour ontvangt.

Afkeur: Indien om welke reden dan ook de gasfles afgekeurd wordt dan zijn er verder geen kosten (behalve verzendkosten) aan verbonden.

Kosten voor het herkeuren zijn 109,95,- euro inclusief btw.

Let op:

  • Heftruck gasflessen vallen ook onder de keuring.
  • De gasfles dient goed verpakt te zijn in een kartonnen doos.
  • Kosten voor de keuring zijn € 109,95- inclusief btw.
  • De gasfles moet leeg zijn!

681 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,7

96% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Goed advies en ondersteuning

Goed advies en ondersteuning bij montage. Snelle levering en professionele materialen. Erg tevreden. 28 mei 2021 door E. Verwaal

Aanrader!

Vlak voor vertrek naar het buitenland via de website eenvoudig een complete LPG set (tank, slangen, filters, drukregelaar, vulnippels etc) samengesteld en besteld. -duidelijke website -snelle levering -vriendelijke communicatie Nogmaals bedankt voor de vlotte start van mijn tocht richting ’t zuiden! 19 maart 2021 door Gluurbuur

Heeeel duidelijke berichtgeving

Heeeel duidelijke berichtgeving en helder advies! 19 juli 2021 door Rbjee

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Schitterende service

Schitterende service! Medewerkers nemen uitvoerig de tijd om je vragen te beantwoorden en je grondig advies te geven over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Zelden meegemaakt voor webshops. Ronduit indrukwekkend. 19 juli 2021 door Lefto

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan
Bekijk alle reviews