Gasfles laten herkeuren?

Heb je vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 15.00 uur voor al je vragen!

Als de certificering van uw gasfles is verlopen, kunt u uw gasfles opnieuw laten keuren. Hierdoor is krijgt de gasfles weer een nieuwe certificering. Daarnaast kunt u (naast het herkeuren) ook de gasfles in leveren en een nieuwe gasfles aan schaffen.

Meestal is de certificering van uw gasfles na 10 jaar verlopen en dient de gasfles worden ingeruild of worden herkeurd. Een opnieuw gekeurde gasfles zal voor 7 – 10 jaar gekeurd zijn. U ontvangt hiervan een digitaal keuringscertificaat. De nieuwe geldigheidsduur wordt ook boven in uw fles gestanst.

Gaswinkel verzorgd de herkeuring van uw lpg gasfles. U vult hiervoor onderstaand formulier in en stuurt uw gasfles samen met het formulier naar ons toe. Wij zullen uw gasfles voor de herkeuring opsturen. Houdt hierbij rekening met 1 tot 2 weken voordat u de gekeurde gasfles weer retour ontvangt.

Afkeur: Indien om welke reden dan ook de gasfles afgekeurd wordt dan zijn er verder geen kosten (behalve verzendkosten) aan verbonden.

Kosten voor het herkeuren zijn 90,- euro inclusief btw.

Let op:

  • Heftruck gasflessen vallen ook onder de keuring.
  • De gasfles dient goed verpakt te zijn in een kartonnen doos.
  • Kosten voor de keuring zijn € 90,- inclusief btw.
  • De gasfles moet leeg zijn!

669 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,6

94% van onze klanten beveelt Gaswinkel.com aan Bekijk alle reviews

Erg fijne webwinkel.

Erg fijne webwinkel, met een mooie nieuwe website. Goede snelle service, en aanbod van gas toebehoren is ruim voldoende voor de gemiddelde camperbouwer! 19 juli 2021 door Bart J.

Gaswinkel heeft alles

Gaswinkel heeft alles, zoek je iets dan hebben zij het, hebben zij het niet, dan zorgen zij ervoor dat je het krijgt! Mij hebben zij zelfs gebeld en met whats app heb ik mijn moeilijkheden uitgelegd en nu na een week kan ik het bestellen! 22 maart 2021 door Pierre V.

Ouderwetse service.

Ouderwetse service. Snelle opvolging van de mail en er wordt meegedacht en een goed bruikbaar advies gegeven. Kennis van zaken. 19 juli 2021 door Linda N.

Goede service

Goede service, bij vragen snel een reactie. 19 maart 2021 door W. Van Kampen

Verkeerde artikel-advertentie op website meteen rechtgezet

Bestelling gedaan van wieltjes die echter foutief op hun website werden geadverteerd waardoor ik de verkeerde bestelling deed. Ik heb dat meteen via mail en telefonisch gemeld . Gaswinkel heeft fout toegegeven en mij andere gestuurd. Levering zal spoedig volgen hoop ik. Prima service na verkoop. 28 mei 2021 door Erik M.

Goede service

Na levering bleek er een probleempje te zijn welke door het vakkundige personeel snel en adequaat is opgelost. Deze webshop is een aanrader! 28 mei 2021 door Arjan

Fijne hulpvaardige service

Fijne hulpvaardige service Met wat vragen over het restaureren van een oud project waar wat specifiek materiaal op zat advies en informatie gehad. Spullen besteld voor de 1e poging. Hoe het uitpakt ga ik nog ervaren. 28 mei 2021 door Steffen

Oplossingsgericht meedenken door Gaswinkel.com

Ik had een probleem met een geiser die voorzien is van een batterij ontsteking. Gaswinkel.com heeft mij na overleg over een mogelijke reparatie door eerst nog voorzien van een checklist waarmee ik eventueel zelf nog het probleem kon oplossen toegestuurd. Ik heb het probleem daarmee zelf kunnen oplossen. Fijn dat er met klanten c.q. potentiele klanten meegedacht wordt. Top! 28 mei 2021 door Cornelis Van der P.
Bekijk alle reviews