Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Onderdelen Technisch | Gasdruk regelaars Hoge Druk

Onderdelen Technisch - Gasdruk regelaars Hoge Druk

In deze categorie vind u hoge druk regelaars, dwz de regelaars die een werkdruk leveren van 1 bar of meer Veel gebruikt voor gas apparaten met grote capaciteit. Let op niet alle gasdruk regelaars zijn voorzien van de standaard koppelingen - Meer Info

Hoge drukregelaars tot 6 Bar en 40kg/h

 

Niet alle drukregelaars op deze pagina worden aangeboden met de standaard koppelingen, let dus goed op wat voor een aansluiting erop moet voor op de gasfles en op de uitgang van de drukregelaar.

Een hoge drukregleaar mag niet worden voorzien van een gasslang en slangen klem.

 

De uitgaande verbinding moet voorzien zijn van een draad aansluiting. En de aansluiting voor op de gasfles kan zijn: Shell (1/2 duims links buiten draad), Din (Half duims links buiten draad voorzien van opstaande ring) en een Pol aansluiting (1/2 duims links draaiend inwendig draad (vrouuwtje)

 

DIN gasfles aansluiting:  Sinds 2008 zijn de nieuwe gasflessen voorzien van een Din gaskraan, dat is een permanente rubber (kunststof) ring in de gaskraan voor gas druk regelaars met een DIN aansluiting. Een Din aansluiting is de metalen ring in de aansluiting van de wartel voor montage op de gasfles kraan. In de gasfles kraan zit een rubberen ring waar de metalen ring op aansluit.Oude gasflessen zijn voorzien van een Shell (half duims links draaiende) aansluiting. Daar pas een Din aansluiting niet op en dan is een adapter nodig nl. de GS015 Din adapter. U heeft dus geen rubber afdichtings ring (sealing) meer nodig. Vanaf 2020 zullen de meeste gasdruk regelaars (gas reduceer ventielen) voorzien zijn van een Din aansluiting.

 

Zie voorbeeld hieronder: 

Verloop koppeling van Din naar Shell Din Demo - voorbeeld Din exampel - voorbeeld

  

fittingen Druk regelaars Lijst met diverse Gasbranders

Lijst met gasfittingen en

materialen in verschillende

maten. Klik hier

Lijst met drukregelaars

hoge en lage druk 

klik hier

Lijst met diverse gasbranders

Klik hier

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~