Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Gaskachels | Mobiele thermostaat kachels

Gaskachels - Mobiele thermostaat kachels

Mobiele Propaan gaskachels voor aan de muur of rijdend met thermostaat. De temperatuur wordt thermostaat gestuurd in stand gehouden - Meer Info

 

Bleu Flame Thermostaat gaskachels

De nieuwste Mobiele gasfles kachel van Broilfire de "Bleuflame gaskachel 4 kW met thermostaat". Een bijzet kachel welk verrijdbaar is en thermostaat gestuurd vanaf de waakvlam stand!

 

Zodra de temperatuur bereikt is gaat de kachel uit en naar de waakvlam (Pilot) stand. Bij een daling van 4 graden gaat de kachel weer aan.

 

De nieuwste Mobiele gasfles kachel van Broilfire de "Bleuflame gaskachel 4 kW met thermostaat". Een rol gaskachel welk verrijdbaar is en thermostaat gestuurd vanaf de waakvlam stand!

De thermostaat sensor zit achter en bovenin de Broilfire Bleu Flame kachel met thermostaat. gemonteerd i.p.v. onder op de bodem waar het altijd koud is. De sensor is uitneembaar om te kunnen hangen op leef hoogte!

 

De Rowi Bleu flame met thermostaat en de Eurom Bleu Flame met thermostaat hebben de thermostaat sensor onderaan op de bodem plaat (10 cm) boven de grond. Daar is het doorgaans altijd koud en tochtig waardoor de kachel op volle kracht blijft branden.

Voorheen was er geen enkele mobiele gaskachel die terug schakelt naar de waakvlam (Pilot flame) stand. Niet de Rowi met thermostaat en ook niet de Eurom met thermostaat. Die kachels gaan allemaal terug naar halve vlam stand en blijven op halve kracht branden met als gevolg dat de temperatuur blijft oplopen. Dat is ook de reden dat wij die kachels niet willen verkopen.

 

Er zijn 3 types mobiele gaskachels met katalysator nl:

 

  1. Infrarood gaskachels welk een sterke horizontaal stralende infrarood warmte leveren en convectie warmte Emissie 3 - 4 %.
  2. Bleu Flame gaskachels met blauwe vlammen, deze kachel levert de optimale convectie warmte welk vergelijbaar is met de radiator in huis. De Emissie is rond 3 % welk bestaat uit H+ (waterstof) en roetmeting. De bleu Flame rol kachel kan overal waar nodig gelaatst worden en geeft meteen convectie warmte met schone blauwe vlammen die de ruimte direct verwarmt met stijgende warmte. Naast een relatief schone energie geeft deze kachel ook sfeer warmte welk een stimulans is voor de gezelligheid. We hebben deze kachel met en zonder thermostaat. Omdat deze kachel dicht is middels een fijn rooster, kunnen kinderen niet met het vuur spelen. DIt maakt deze kachel veilig voor gezinnen met kleine kinderen.
  3. Katalyt mat gaskachels welk een warme straling en convectie warmte leveren, Emissie 1 %

 

  • Checklist kachel of gas apparaat dat niet meer wil starten kijk hier
  • Werking van een Thermische beveiliging - thermokoppel - magneetklep kijk hier


Alle mobiele gaskachels zijn verplaatsbaar door wielen en hebben geen afvoer nodig

Wij verkopen enkel gaskachels waar wij echt achter staan met 2 jaar garantie!

Let Op !!! Mobiele gaskachels mogen alleen gebruikt worden in geventileerde ruimtes voorzien van een vaste ventilatie:
Dit houd in: Dit toestel mag alleen worden geplaatst en gebruikt in ruimtes met voorzieningen voor de afvoer van de emissie en toevoer van voldoende verse lucht voor de verbranding.
De norm is een permanente ventilatie van minimaal 100 cm² gecreëerd door kier ruimte onder de deur of een ventilatie rooster van minimaal 10 x 10 cm of rond 12 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~