Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Gaskachels | Terras verwarming

Gaskachels - Terras verwarming

Terraskachels op propaan, butaan en op aardgas maar ook op brandhout. Gaswinkel bied een unieke variatie aan mogelijkheden om uw veranda en terras te verwarmen - Meer Info

Uw terras verwarmen op aardgas, flessen gas of met hout in een openhaard of allesbrander. Gaswinkel bied unieke mogelijkheden om uw terras te verwarmen.

 

We hebben daarvoor 3 soorten van terras heating:
• 1.Terrasverwarming op aardgas
• 2.Terrasheating op flessengas zoals propaan en butaan gas en of LPG
• 3. Patio verwarming door verbranding van hout middels een houtkachel, openhaard of allesbrander

  1. Op aardgas hebben we de mogelijkheid om een gas kap op te hangen aan de muur als infrarood straler of hangend aan het plafond als plafond heater. Alle mogelijke koppelstukken en gasfittingen zijn bij ons verkrijgbaar.
  2. Zo hebben we ook buiten verwarming op flessen gas als veranda verwarming te denken aan de muur stralers die tevens op een gasfles gemonteerd kunnen worden. Dit zijn infrarood stralers die een krachtige stralings warmte en tevens een krachtige convectie warmte afgeven. Al zal convectie warmte buiten niet veel nut hebben. Een handige manier van buiten bij verwarmen is door een mobiele infrarood gaskachel te plaatsen. Hier kan de gasfles achterin en deze kachel is verrijdbaar naar elke gewenste plek waar u deze hebben wilt. We hebben verschillende modellen mobiele gaskachels met en zonder ventilator. Een ventilator heeft als extra voordeel dat de convectie warmte die anders stijgend verloren gaat, door de ruimte wordt geblazen en daarmee de verblijf plek extra verwarmd.
  3. Buitenverwarming door middel van hout verbranding. Hier hebben we verschillende mogelijkheden voor zoals een grote vuurschaal met BBQ rooster tot en met een zwenkgril waar op diverse manieren gekookt kan worden tijdens het branden van het vuur.
    Maar ook hebben we een mobiele stoof die functioneert als een 15 kW alles brander van maar liefst 8 mm dik staal met daaronder het vuurrooster een grote oven voor het bakken van brood en garen van vlees. Deze buiten kachel heeft 4 stoof ringen om boven op grote en kleine pannen te kunnen plaatsen variërend van wok pannen, braadpannen en soep pannen. Maar ook een BBQ rooster past er op om lekker te gaan grillen.
    Vergeet niet een leuk assortiment van alles branders met en zonder oven en of stoof niet ook buiten dienst kunnen doen als patio heater.
  • Checklist kachel of gas apparaat dat niet meer wil starten kijk hier
  • Werking van een Thermische beveiliging - thermokoppel - magneetklep kijk hier

 

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~