Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Gaskachels | Infrarood Gaskachel

Gaskachels - Infrarood Gaskachel

Infrarood heaters mobiel en statisch op propaan gas Let op Infrarood elementen zijn gevoelig voor vochtige ruimtes. De elementen gaan dan verpoederen! - Meer Info

 Infrarood gaskachels

Er zijn 3 types mobiele gaskachels met katalysator nl:

  1. Infrarood gaskachels welk een sterke horizontaal stralende infrarood warmte leveren welk vergelijkbaar is met zonne warmte straling en tevens 4200 Watt convectie warmte met een emissie 3 - 4 % welk bestaat uit H+ (waterstof) en roetmeting. Het grootste voordeel van een infrarood gaskachel is dat deze een warme infrarood straling ontwikkeld welk meteen voelbaar is op de plaats waar nodig. Daarnaast levert deze mobiele kachel een krachtige convectie warmte van 4200 Watt welk de rest van de ruimte verwarmt. De functionaliteit van deze kachel is compleet.

Aanvullende informatie:

 

Infrarood gaskachels zijn heaters welk een sterke horizontaal stralende infrarood warmte leveren welk vergelijkbaar is met zonne warmte straling en tevens 4200 Watt convectie warmte met een emissie 3 - 4 % welk bestaat uit H+ (waterstof) en roetmeting. Het grootste voordeel van een infrarood gaskachel is dat deze een warme infrarood straling ontwikkeld welk meteen voelbaar is op de plaats waar nodig. Daarnaast levert deze mobiele kachel een krachtige convectie warmte van 4200 Watt welk de rest van de ruimte verwarmt. De functionaliteit van deze kachel is compleet.

 

Een nadeel van de infrarood gaskachel is dat de elementen vocht gevoelig zijn. In ruimtes met een hoge lucht vochtigheid zullen de elementen vocht opnemen en tijdens het branden gaan verpoederen. Met name in voortenten op de camping is er sprake van dauw vanuit de grond. Plaats daarom een vochtvreter in de ruimte of als de kachel niet gebruikt wordt, berg deze op in een droge ruimte.

 

Indien u de kachel niet gebruikt dek de kachel af met een katoenen laken of plaats de kachel in een kartonnen doos!

 

U kunt deze kachel in elke gewenste ruimte plaatsen waar nodig (met uitsluiting van vochtige ruimtes en kelders of badkamers) maar ook buiten gebruiken als bij verwarming op het terras of in de patio. Daarnaast is het de ideale werkplaats kachel vooral als deze ruimte niet warm te stoken is kan deze kachel de werkplek wel warm krijgen.

 

2. Bleu Flame gaskachels met blauwe vlammen, deze kachel levert convectie warmte, Emissie 3 %

 

3. Katalyt mat gaskachels welk een warme straling en convectie warmte leveren, Emissie 1 %

 

 

Convectie warmte is stijgende ruimte vullende warmte!

 

  • Checklist kachel of gas apparaat dat niet meer wil starten kijk hier
  • Werking van een Thermische beveiliging - thermokoppel - magneetklep kijk hier

Alle mobiele gaskachels zijn verplaatsbaar door wielen en hebben geen afvoer nodig

Wij verkopen enkel gaskachels waar wij echt achter staan met 2 jaar garantie!

Let Op !!! Mobiele gaskachels mogen alleen gebruikt worden in geventileerde ruimtes voorzien van een vaste ventilatie:
Dit houd in: Dit toestel mag alleen worden geplaatst en gebruikt in ruimtes met voorzieningen voor de afvoer van de emissie en toevoer van voldoende verse lucht voor de verbranding.
De norm is een permanente ventilatie van minimaal 100 cm² gecreëerd door kier ruimte onder de deur of een ventilatie rooster van minimaal 10 x 10 cm of rond 12 cm.

 

 

 

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~