Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Gaskachels | Blue Flame

Gaskachels - Blue Flame

Blue Flame Gaskachel werkt op Propaan, Butaan en LPG - Meer Info

 

Bleu Flame gaskachels

 

 

Wij hebbben ook Bleu flame gaskachels met Thermostaat die terug schakelen naar de waakvlam stand als de temperatuur is bereikt zie hier

 

 

 

Er zijn 3 types mobiele gaskachels met katalysator nl:

 

  1. Infrarood gaskachels welk een sterke horizontaal stralende infrarood warmte leveren en convectie warmte Emissie 3 - 4 %.
  2. Bleu Flame gaskachels met blauwe vlammen, deze kachel levert de optimale convectie warmte welk vergelijbaar is met de radiator in huis. De Emissie is rond 3 % welk bestaat uit H+ (waterstof) en roetmeting. De bleu Flame rol kachel kan overal waar nodig gelaatst worden en geeft meteen convectie warmte met schone blauwe vlammen die de ruimte direct verwarmt met stijgende warmte. Naast een relatief schone energie geeft deze kachel ook sfeer warmte welk een stimulans is voor de gezelligheid. We hebben deze kachel met en zonder thermostaat. Omdat deze kachel dicht is middels een fijn rooster, kunnen kinderen niet met het vuur spelen. DIt maakt deze kachel veilig voor gezinnen met kleine kinderen.
  3. Katalyt mat gaskachels welk een warme straling en convectie warmte leveren, Emissie 1 %

 

  • Checklist kachel of gas apparaat dat niet meer wil starten kijk hier
  • Werking van een Thermische beveiliging - thermokoppel - magneetklep kijk hier


Alle mobiele gaskachels zijn verplaatsbaar door wielen en hebben geen afvoer nodig

Wij verkopen enkel gaskachels waar wij echt achter staan met 2 jaar garantie!

Let Op !!! Mobiele gaskachels mogen alleen gebruikt worden in geventileerde ruimtes voorzien van een vaste ventilatie:
Dit houd in: Dit toestel mag alleen worden geplaatst en gebruikt in ruimtes met voorzieningen voor de afvoer van de emissie en toevoer van voldoende verse lucht voor de verbranding.
De norm is een permanente ventilatie van minimaal 100 cm² gecreëerd door kier ruimte onder de deur of een ventilatie rooster van minimaal 10 x 10 cm of rond 12 cm.

 

 

 

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~