Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Internationale adapters | Lokale adapters

Internationale adapters - Lokale adapters

Adapters die gebruikt worden in Nederland, België en Duitsland om universele drukregelaars en gasfles aansluitingen mogelijk te maken. Tevens om uw aansluit mogelijkheden vanaf de gasfles uit te kunnen breiden - Meer Info

Adapters die gebruikt worden in Nederland, Belgie en Duitsland

 

Gasfles adapters om universele drukregelaars en gasfles aansluitingen mogelijk te maken als ook om uw aansluit mogelijkheden vanaf de gasfles uit te breiden.

 

 

DIN gasfles aansluiting:  Sinds 2008 zijn de nieuwe gasflessen voorzien van een Din gaskraan, dat is een permanente rubber (kunststof) ring in de gaskraan voor gas druk regelaars met een DIN aansluiting. Een Din aansluiting is de metalen ring in de aansluiting van de wartel voor montage op de gasfles kraan. In de gasfles kraan zit een rubberen ring waar de metalen ring op aansluit.Oude gasflessen zijn voorzien van een Shell (half duims links draaiende) aansluiting. Daar pas een Din aansluiting niet op en dan is een adapter nodig nl. de GS015 Din adapter. U heeft dus geen rubber afdichtings ring (sealing) meer nodig. Vanaf 2020 zullen de meeste gasdruk regelaars (gas reduceer ventielen) voorzien zijn van een Din aansluiting.

 

Zie voorbeeld hieronder: 

Verloop koppeling van Din naar Shell Din Demo - voorbeeld Din exampel - voorbeeld
- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~