Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Geisers | Eccotemp geisers

Geisers - Eccotemp geisers

Mobiele buiten geisers voor op de boerderij, werklocatie, ramen wassen en tentoonstellingen - Meer Info

Eccotemp L5 - L10 30 mbar draagbare Propaan buiten geiser 10,8 kW 

 

Propaan, butaan en LPG gasgeisers voor inbouw en mobiel / buiten gebruik.

 

Ecootemp mobiele flessengas geizers

 

Door de complete en compacte opstelling is de eccotemp zeer eenvoudig in gebruik. De Eccotemp L5 draagbare geiser is gemaakt voor buitengebruik. Eenvoudig aan te sluiten aan een gasfles met bijgeleverde gasslang met drukregelaar. Tuinslang erop en klaar. Door de elektronische ontsteking op batterij is er geen waakvlam aanwezig. Dus water aansluiten en gaskraan open en hij werkt. De bijgeleverde douchekop bevat een aan/uit schakelaar. Zodra u de douchekop opent springt de geiser aan en heeft u direct heet water. Een Eccotemp geiser heeft geen water tank en raakt niet leeg maar geeft eindeloos heet water.

 

Heeft u in de schuur, bij keuken in de stal op de camping , op de boot of buiten warm water nodig? Onze geisers werkend op flessen gas zoals propaan, butaan en LPG gasdamp flessen. Onze geisers zijn te onder scheiden in inbouw geisers voor caravans, sta caravans en campers van Cointra en mobiele geisers van Eccotemp. Deze geisers zijn vol automatische door een electronische ontsteking wat inhoud; geen waakvlam, geen boiler, dus geen energie verspillen en ook geen onnodige verbranding en meteen warm water zodra er water gevraagd wordt.

 

Door de complete en compacte opstelling is de eccotemp zeer eenvoudig in gebruik. De Eccotemp L10 draagbare geiser is gemaakt voor buitengebruik en vaste montage op uw werk locatie. Eenvoudig aan te sluiten aan een gasfles met bijgeleverde gasslang met drukregelaar. Tuinslang erop en klaar. Door de elektronische ontsteking op batterij is er geen waakvlam aanwezig. Dus water aansluiten en gaskraan open en hij werkt. Zodra u de douchekop of kraan opent springt de geiser aan en heeft u direct heet water. Een Eccotemp geiser heeft geen water tank en raakt niet leeg maar geeft eindeloos heet water.

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~