Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | Gasstellen | Powerfires

Gasstellen - Powerfires

Hockerkocher Gasbranders en industrie komforen. Allemaal powerfires en wokbranders met een groot vermogen van 10 kW en meer. Ideaal voor frituren, destilleren, garen, koken, braden, toepassingen in de horeca. Kracht en efficiëntie gecombineerd. - Meer Info

Powerfires

 

 

Zoekt u een mobiele frituur brander voor op de markt in de markthal of voor in de marktkraam om friet of patat te frituren, pastijtjes of loempia's te garen of om oliebollen te bakken dan heeft u een praktische en betaalbare oplossing voor buiten op locatie of thuis met de Powerfire en wok/pan combintaties van Gaswinkel.

 

Wij leveren wokbranders met wokpannen van klein naar groot en grote pannen in kombinatie met de industrie branders ook powerfires genoemd. U kunt daarmee frituren bakken en koken voor grote groepen en op markt locaties. Aardappel schotels, groente woks en anders wokschotels groot en klein zijn nu een peule schil om commercieel aan te kunnen bieden. Deze gasbranders zijn uiterst  krachtig en regelbaar te gebruiken binnen en buitenshuis. Denk eens aan destilatie branders, yakuzie heaters om een heel bad te verarmen, zo ook als gas brander voor bier brouw installaties ( bier brouwer brander ). ALs smoker brander in de Oklahoma smokers en rookkasten Uiterst krachtige hocker kochers tot een kracht van wel ruim 50 kiliowat in combinatie met een hoge druk regelaar om te kunnen wokken zoals ze dat in Azie doen met de meest krachtige vlam. Dit is alles mogelijk met de Powerfires van Broilfire die gaswinkel aanbied. Ook op feesten, party's en bruiloften een onmisbaar instrument om eten te koken garen en op te warmen op grote schaal. 

 

Frituren, bakken, braden, bier brouwen, destileren, wokken, koken, garen, oliebollen bakken en pannekoeken maken. commercieel of thuis de Powerfire is daarvoor het meest doeltreffend.

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~