Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | BBQ en accessoires | Gas Sproeiers

BBQ en accessoires - Gas Sproeiers

Gas sproeiers voor conversie van gas komforen van aardgas naar propaan en propaan naar aardgas - Meer Info

Gas sproeiers voor confersie van gas komforen en kookplaten van aardgas naar propaan en propaan naar aardgas

Sproeiers zijn het zelfde voor propaan en aardgas enkel de sproeier maat van aardgas is groter dan die van de propaan sproeier. Belangerijk is dus dat u de juiste maat weet die u nodig heeft.

Op de foto's hierboven op deze pagina ziet u onderaan de foto de maat van de aardgas sproeier en erboven de corresponderende sproeier maat voor propaan, bij bestellen ontvangt u dan de corresponderende propaan sproeier maat!

 

Tip! Let goed op de volgorde en sproeier grootte, het komt er erg nauwkeurig op aan dat de volgorde van sproeier diameter aangehouden wordt om foutieve montage te voorkomen! maak dus een platte grond van uw kookplaat!

Wij weten niets van merken en de daarbij behorende sproeiers dat zijn er simpelweg te veel soorten! Dus lees en volg de onderstaande instructies goed!

 

Als u de sproeier eruit draait en dan met een schuifmaat de diameter op het draad meet dan weet u ook de diameter. Deze moet 6 mm zijn anders hebben we geen propaan sproeiers voor u. (Noteer de posities van de sproeiers op de kookplaat)

Verder wat belangrijk is zijn de maten gegrafeerd op de sproeiers!

Op deze pagina ziet u een vergelijking tabel van de sproeiers onder een aardgas sproeier en erboven de corresponderende propaan sproeier. Op de sproeiers staan maten gegrafeerd en deze corresponderen met de maten van propaan sproeiers in het tabel.

De maten mogen best een paar punten afwijken. Bijvoorbeeld sproeiermaat aardgas; 95 komt overeen met sproeiermaat 92 of 123 komt overeen met 130 of 78 komt overeen met 72

Als u de maten van de aardgas sproeiers weet dan kunt u de juiste sproeier erbij zoeken en bestellen.

 

Let op!!! Wilt u de sproeiers afzonderlijk bestellen dan kan dat. Kijk goed naar de maat van de Aardgas sproeiers voor de refererende maten van de propaangas sproeiers.

Mocht u vervangende sproeiers nodig hebben voor uw aardgas of propaan apparaat kijk dan naar de corresponderende maat. Bijvoorbeeld u heeft sproeier maat 72 nodig dan moet u de FT009 bestellen en niet de FT016!

 

Stap 1: schroefdraad diameter moet 6 mm zijn anders hebben wij geen sproeiers. De meeste sproeiers hebben fijn draad. Mocht u ander draad hebben dan kan dat ook, messing is zacht en het metaal van uw kookplaat hard, deze zal dus het draad snijden in de sproeier,

Stap2: maak een plattegrond van waar de sproeiers zaten en noteer de maten die erop staan.

Stap3: kijk op https://www.gaswinkel.com/catalogus/bbq_en_koken/gassproeiers en zoek de sproeiers die het dichtst in de buurt zitten van de aardgas sproeier om de juiste propaan sproeier te vinden

 

De maten zijn weergegeven in decimalen 0,35 tot 1,15 mm. 

De sproeier maat kan enkele punten afwijken aan die van de website, kies daarom de dichtst bij zijnde sproeier.

 

Sproeier schema Propaan naar Aardgas

- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~