Tel: 0315-340099
€#.##
Home | Catalogus | BBQ en accessoires

BBQ en accessoires

Barbecues en Gas barbecues, houtskool BBQ 's tot smokers met al hun accessoires. - Meer Info

Accessoires

Barbecue

BBQ Branders

...

Gas Barbecues

Gas Sproeiers

RVS Slager BBQ Zelf samenstellen

......

Kolen/Hout

...

Oklahoma Country Smoker

Oklahoma Smoker 14 inch BBQ chuck wagon 6 mm
...

Ofshore smokers

Smoker special editon 16 inch
Smoker special editon 16 inch [KB014 ]
Van € 179,95 Voor € 169,95

Grillplaten

Roosters

...

Thermometers

Thermometer oven RVS van Broilfire
 
 
Op deze pagina vind u alles op het gebied van outdoor koken ( outdoor cooking) van Gas barbecues, houtskool BBQ 's tot smokers met al hun accessoires.
 
Barbeque gas - Gaswinkel

Barbeque gas

Wilt u een barbeque op gas? Dat is niet alleen een goede, maar ook een gezonde keuze! Wanneer u gebruik maakt van een barbeque op gas, worden de vetten van het vlees afgevoerd, in tegenstelling tot de houtskoolbarbeque, waarbij de vetten onder het vlees verbranden en de ongezonde stoffen hiervan en roet weer in het vlees terecht komen. Daarnaast kunt u aanzienlijk sneller aan tafel wanneer u gebruik maakt van een barbeque op gas. Een gasbarbeque is sneller op temperatuur en is beter in staat een constante temperatuur aan te houden dan een houtskoolbarbeque.

Een barbeque op gas bestellen bij H.B. Gaskachels / Gaswinkel.com
H.B. Gaskachels is een professioneel bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de meest uiteenlopende producten die met behulp van gasflessen als ook LPG gas flessen werken, waaronder ook de barbeque op gas. In onze webshop, GasWinkel.com, vindt u diverse uitvoeringen van de barbeque op gas. Of u nu interesse heeft in een standaard exemplaar of juist op zoek bent naar een zeer uitgebreide en luxe barbeque op gas, u vindt het binnen ons uitgebreide aanbod. U kunt onze barbeques eenvoudig en snel online bestellen en betalen door middel van iDeal. Wij bezorgen uw bestelling graag op het door u gewenste adres. Tevens kunt u uw bestelling op afspraak ophalen in een filiaal.

Verkooppunten
U kunt bij H.B. Gaskachels / gaswinkel.com een barbeque op gas bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten garanderen, waardoor u ook bij de barbeque op gas altijd kunt profiteren van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u uw bestelling afhalen? Dit kan op afspraak bij onze filialen in Gaanderen, Zoetermeer en Barneveld. Tevens kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur onze showroom aan de Ribesstraat 2 in Gaanderen bezoeken. Voor meer informatie over onze verkooppunten kunt u de website raadplegen.

 

Onderdelen Technisch.

Onderstaand staan de PDF tabellen van diverse rubrieken. Mocht u daarvan een item willen bestellen dan graag via de cotnact formulier kijk hier

 

fittingen Druk regelaars Lijst met diverse Gasbranders

Lijst met gasfittingen en

materialen in verschillende

maten. Klik hier

Lijst met drukregelaars

hoge en lage druk 

klik hier

Lijst met diverse gasbranders

Klik hier

Lijst met Water toebehoren

Voor Caravan en Camper kijk hier

  
- Back to top...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~