Tel: 0315-340099
€#.##

Gaswinkel.com – Over ons

 

Missie

Gaswinkel.com is een van de grootste webwinkels van Nederland op het gebied van gas- en barbecueproducten. Het is onze missie om een betrouwbare handelaar te zijn in kwalitatief uitstekende gasproducten, zodat wij onze klanten voor een scherpe prijs van dienst kunnen zijn.

 

Locaties

Gaswinkel is een internationaal opererend bedrijf, vooral gericht op de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben door heel Europa vier vestigingen waar u uw producten af kunt halen (Zie verkooppunten). Op ons hoofdkantoor in Zelhem bent u iedere doordeweekse ochtend ook zonder afspraak van harte welkom.

 

Oprichting

Al sinds de oprichting in 2006 is H.B. Gaskachels V.O.F. een begrip op het gebied van gasproducten, zoals gaskachels, gasbarbecues, LPG gasdamptanks en alle kleine materialen die daarbij horen. Het bedrijf is opgericht door Marc Hulsebos en Willem Bulten die vanuit Gaanderen online mobiele gaskachels gingen verkopen. Mobiele gaskachels werden hiermee geherintroduceerd in Nederland.

 

Langzamerhand is het bedrijf en het aanbod verder uitgebreid. Tegenwoordig bieden we via gaswinkel.com en via toploo.nl allerlei gas- en barbecuegerelateerde producten aan.

 

Om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, hebben we in 2014 Broilfire BV opgericht. Hiermee kunnen we onze artikelen groot inkopen en de prijs laag houden.

Sinds 1 februari 2017 zijn we gevestigd aan de Gildenweg 2a in Zelhem. U kunt daar op elke doordeweekse dag tussen 9.30 en 12.30 langskomen om producten te bezichtigen, om advies te vragen of om andere technische vragen te stellen. We zien u graag langskomen!